A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2010 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

5

Munka baba mellett?

2010.12.05 - vasárnap

Átverős oldalak, becsapós ajánlatok,– bármerre próbálkozol a távmunka keresésben, nem nagyon találsz igazi lehetőségeket. Manapság már nem számíthatsz a munkáltatók segítségére: ha biztos bevételeket szeretnél, akkor a saját lábadra kell állnod. De ezt szerintem a legtöbb kismama érzi… Akkor, hogyan és mit tehetünk?

 

Biztosan gondoltál már rá, hogy milyen jó lenne otthoni munkával, a baba mellett pénzt keresni. Hozzájárulni a havi kiadásokhoz, enyhíteni a hó végi pénztelenségen, esetleg, hogy több jusson a gyerekekre, eljussatok kirándulni, játszóházba…

 

Kézenfekvő megoldásnak tűnik, hogy találj egy távmunkát, amit a szabadidődben kötöttségek nélkül végezhetsz. Lehet, hogy már próbáltál is keresni ilyesmit, de mindig ugyanazokba az ajánlatokba botlottál, amikhez nincsen szakértelmed vagy éppen kedved.

 

Miért nehéz manapság anyaként boldogulni a munkaerőpiacon?

 

Mert a 21. században fejlődni és előrelépni csakis tudatos önfejlesztéssel, tanulással lehet. A Munkaügyi Központok képzései jók, ha még nincs szakképzettséged, de gyakorlatot és piacképes tudást nem adhatnak. Kisgyermekes anyaként és egy új szakmával a kezedben pedig éppen olyan nehéz állást találni, mint korábban.

 

Ha olyan helyen laksz, ahol kevés a munkalehetőség, akkor hiába van jó végzettséged,  kismamaként, anyaként nem utazhatsz napi 40-50 kilométert egy jó állás miatt, esetleg a gyermekedet is magaddal cipelve.

Én miért döntöttem a DXN mellett?

 

Itt minden tudást, eszközt, képzést és lelkierőt megkapok ahhoz, hogy boldog és sikeres anyuka legyek és változtassak a sorsomon! És ehhez tényleg minimális befektetésre van szükség, szemben más hálózatok gyors meggazdagodással kecsegtető ígéreteivel, ahol a havi fenntartási költségek a legtöbb ember számára elérhetetlenek.

 

Ezt kiegészíteném azzal, hogy én úgy csatlakoztam a hálózathoz, hogy előtte nem vettem fel a kapcsolatot azzal az emberrel, akinek a honlapján rákattintottam a "Tagsági szerződés" gombra. Ugyanis alaposan megvizsgáltam  a lehetőségeket és a legjobbat választottam.

 

Mi volt a döntésem legfőbb oka?

 

Az, hogy a beugró mindössze 5.000.-Ft plusz egy termék megvásárlása, azaz kb. 8.000.-forintból el tudtam indítani a saját online vállalkozásomat! Ez tényleg egy nevetséges összeg, amikor egy sima állás betöltéséhez a szükséges tanfolyamok elvégzése (ha nincs szakmád a munkakörhöz) akár több 10, vagy 100ezer forintba is kerülhet.

 

Miért döntöttem még a DXN mellett?

 

Mert ez tényleg a kisemberek, kismamák üzleti lehetősége. Alacsony a havi fenntartási költsége és emiatt sok olyan embernek VALÓS lehetőséget nyújthat, akik egy hagyományos MLM-üzletet sem tudnának fenntartani az irreális teljesítmény-elvárások, magas havi fenntartási költségek, illetve a folyamatos képzések, szemináriumok magas költségei miatt. Az emberek, ha belépnek egy ilyen hálózatba, akkor az első hónapban még kicsengetik az akár 50-60 ezer forintot a kötelező termék-vásárlásra, a második hónapban már szívják a fogukat. A harmadik hónapban már komoly stresszt okoz ez nekik és általában a 3.-4. hónap után hagyják abba és lesz belőlük MLM-sérült és MLM-gyűlölő, akik szerint az MLM csak egy átverés.

 

Pedig az MLM-rendszer tökéletes, ebben az üzletben (és ez igaz mindegyik MLM-re) tényleg annyit kereshetsz, amennyit akarsz! Ha neked elegendő havi 50 ezer Forint, akkor erre azt mondom, hogy ezt elérheted akár 3 hónap alatt is. Ha neked havi 100 ezer kell, akkor felépíthetsz már 5-8 hónap alatt egy akkora saját vállalkozást, amivel megkereshetsz ennyit. Amikor pedig már megkeresed ezeket a pénzeket, rá fogsz jönni arra, hogy nem kell sokkal többet tenni azért, hogy ezeknek a pénzeknek akár a 10, vagy 100-szorosát is megkereshesd! Ekkor már csak az  lesz a kérdés, hogy mennyi időt tudsz befektetni a saját üzletedbe?

 

Miért olyan vonzó az online MLM?

 

 Az MLM rendszerben rejlő lehetőség óriási, a jövedelem és a hozzá kapcsolódó életvitel valóban vonzó, csak éppen az emberek többsége utál eladni és ki nem állhatja, ha el akarnak adni neki valamit. Viszont vásárolni szeretnek.

 

Az online MLM-ben egy olyan eszközt kapunk, egy profi honlapot, mely lehetővé teszi, hogy az offline vilában való nyomulás helyett, a weblapom adja el helyettem a terméket és az üzleti lehetőséget is. Olyan emberekkel építünk sikeres üzletet, akikkel soha nem találkoztunk a fizikai valóságban és részükre egy olyan online eszközt biztosítunk, egy online marketing rendszert, amivel ők is sikeresek lehetnek.

 

 Az online MLM-ben nincs visszautasítás.  Ugyanis megmutatod a webcímedet, és majd ő jelentkezik, ha érdekli ez lehetőség. A negatív visszajelzésekkel nem találkozol, csak a sikert tapasztalod meg, ha online belépőd van.

 

Az online MLM nélküled is működik   Ha napközben elfoglalt vagy, éjjel alszol, hétvégén pihensz, vagy nyaralni mentél, attól még lehet belépőd, lehet hírlevél feliratkozód, mert egy jól felépített online hálózatépítési rendszer teljesen automatikusan működik. 

 

Nem fontos, hogy számítógépes vagy internetes tapasztalataid legyenek .

 

Nem kell, hogy érts hozzá. Nem kell, hogy zseniális értékesítő légy, és internetes gurunak sem kell lenned. Egyszerűen megadod a webcímedet, ahol a látogatód egy profi weboldallal találkozik, amelyik eladja helyetted a lehetőséget.  

 

Nem kell eljárnod rendezvényekre, nem kell otthon termékbemutatókat tartanod.

 

Nem kell a barátaidat fárasztanod vele. Nem kell nyomulnod, hiszen a honlapod nélküled is elvégzi az érékesítést.

 

Napi pár óra munkával folyamatos fejlődés tartható fenn.

 

Mit jelent az MLM nekem? Nézd meg ezt a kisvideót és megtudod:

 

 

 

 

Szóval mennyi az az alacsony havi fenntartási költség? Elsőként azt kell itt elmondanom, hogy amikor én ebbe a munkába belekezdtem, elhatároztam, hogy legalább 3 évig fogok dolgozni ebben az üzletben, előtte nem fogom abbahagyni, bármi is történjen. Tehát az első befektetésem - amit eldöntöttem, hogy beleteszek - az az időm volt. Eldöntöttem, hogy a szabadidőm nagy részét erre a munkára áldozom. Nézhettem volna én is a tévét minden este, de ettől én nem jutok előbbre!

 

A DXN üzletem fenntartásához az idő befektetése mellett vennem kellett 1 darab bármilyen terméket és máris 1 éven keresztül dolgozhatom ebben az üzletben. Természetesen, ha a csapatomban mindenki csak ennyit költene az üzletében és ennyi fogyasztása lenne, abból nem jönne össze még havi 1.000 Forint bónusz sem. Ezért van az a szabály a DXN jutalék-rendszerében, hogy a jutalék-jogosultságnak a minimális feltétele a havi 100 pontos termék-vásárlás, ami nagyjából 15-20.000 Ft-ból kijön. Ez kb. harmada annak a befektetésnek, amit egy hagyományos MLM hálózatban a kötelező termék-vásárlás jelent.

 

Ezen kívül viszont nem kell más befektetés ahhoz, hogy a vállalkozásom jövedelmet termeljen! Most sem kell, és akkor sem kell többet befektetnem, amikor majd többszázezer Forintot keresek havonta, mert nincsen egyéb feltétel! Ráadásul nem gyűlnek a spájzban az eladhatatlan és számomra haszontalan termékek, mert azokat eddig mindig jóízűen elfogyasztottuk!

 

Azt remélem te is észrevetted , hogy már nem költséget, hanem befektetést írtam. Én úgy gondolom, hogy most befektetek a jövőmbe és ráadásul a saját és családom egészségébe is. Nem költségként tekintek erre a pénzre, hanem befektetésként, aminek minden egyes forintja több ezerszeresen fog megtérülni. Ez nagyon fontos különbség és ez a szemlélelet segíthet neked is abban, hogy megtaláld a sikerhez vezető utat. Ugyanis MINDENNEK MEG KELL FIZETNI AZ ÁRÁT!  Ebben tudok annyit segíteni, hogy ha most feliratkozol a hírlevelemre, akkor elküldök neked egy ingyenes tanulmányt, amelynek a címe: "Adósságmentes Network Marketing" és ez a tanulmány nekem is megmutatta azokat az alapelveket és lépéseket, amelyek segítségével egyenesbe tudtam tenni a pénzáramlást a vállalkozásomban.

 

Még egy fontos érv a döntésem mellett: egy olyan egyszerűen használható rendszert, egy eszközt kaptam a kezembe rögtön a jelentkezésem után, ami egyedülálló ebben az iparágban! Egy olyan online eszközről van szó, amely gyakorlatilag helyettem dolgozik: webáruházában értékesít, tájékoztat, érdeklődőket gyűjt, jelölteket keres és megszűri azokat, hogy nekem már csak azokkal a jelöltekkel kell foglalkoznom és együtt dolgoznom, akik tenni akarnak a jövőjükért és akiket ez a munka érdekel! Egy ilyen online rendszer - ha venni akarsz egyet - önmagában is többszázezer Forintba kerül. Ennek a külső felülete az az oldal, amelynek szabadon szerkeszthető blogját most te is olvasod. Egy ilyen online eszköz azt az elképesztő előnyt nyújtja a hagyományos hálózatépítéssel szemben, hogy nem találkoztam visszautasítással, mióta a DXN MLM vállalkozásomban dolgozom! És ez bármennyi pénzt megér nekem is!

 

A miértekre a többi választ nem részletezem, ezeket megtalálhatod a következő oldalon: Azt javaslom neked, hogy vizsgálj meg minden olyan lehetőséget, ami a szemed elé kerül, és ne sajnáld az időt az összehasonlításra és olyan emberek véleményét kérdezd meg, akik már sikereket értek el az adott üzletben!

 

Ha további infókat szeretnél, akkor olvasgathatsz a blog-bejegyzéseim között, megnézheted a többi oldalt is, vagy feliratkozhatsz a hírlevelemre és így rendszeres tájékoztatást kaphatsz az egészséged és az anyagi helyzeted javulása érdekében. Ha sikerült döntened az életed, a sorsod javítása mellett, akkor azt jelezd nekem a kapcsolat oldalon található elérhetőségeimen, illetve itt regisztrálhatsz:

Online regisztráció

 

nov

28

Amit forgalmazunk: a SZABADSÁG!

2010.11.28 - vasárnap

Stephen Hawking professzor briliáns könyvét, az "Idő rövid története"-t egy jól ismert tudósról szóló sztorival nyitja meg, aki nyilvános előadást tartott a világűrről. A tudós elmagyarázta, hogyan kering a hold a föld körül, a föld a nap körül, és csillagrendszerünk a galaxis középpontja körül. Amikor befejezte, egy hölgy felállt, és azt mondta, "Amit elmondott nekünk, az süket duma.  A világ lapos, és egy óriási teknősbéka tartja a hátán." A tudós tudálékos mosollyal azt kérdezte, "és mi tartja a teknősbékát?"

Maga nagyon okos, fiatalember, nagyon okos," válaszolta a hölgy. "De végig lefelé teknősök vannak!"

Mindannyian ismerünk ilyen embereket, mint az idős hölgy.


   A lényeg: miért kéne őket egyáltalán meggyőzni? Ha azt hiszik, hogy az univerzum egy nagy halom teknősből áll, - vagy minden network marketing lehetőség illegális piramis, - hiába mondasz akármit, nem fogják megváltoztatni a hitüket.

Ahogy elkezded építeni az üzletedet, ne próbáld meggyőzni a negatív embereket! VÁLOGASD meg a jelölteket, keresd azokat, akik nyitottak a lehetőségre.

 

Az egyik legnagyobb hiba, amit a kezdők elkövetnek, hogy azt hiszik, a szponzorálás egy egyszeri, mindent vagy semmit esemény. Valójában, egy folyamat.

 

Ami különböző jelölteknél különböző mennyiségű időt vesz igénybe. Ne az legyen a célod, hogy eladj, vagy "lezárj" valakit, hanem hogy elegendő információt adj a jelöltnek, melynek birtokában a legjobb döntést hozhatja. 

Az eladással ellentétben, ahol gyakran azt tanítják, hogyan kell manipulálni és lezárni az embereket, a Network marketingben olyan embereket keresünk, akik elég motiváltak ahhoz, hogy maguktól cselekedjenek. Egyszerűen megmutatjuk nekik a lehetőséget, és meglátjuk, hogy nyitottak-e rá.

Egyesek nyitottak az új dolgokra, mások ragaszkodnak a régi beidegződésekhez. A nyitottakat kell keresned és békén hagyni a többieket. Túl sok munka van velük, nem éri meg körülöttük sürgölődni. Ne félj a visszautasítástól! Sokkal többet ér egy határozott NEM, mint egy "szánalmas IGEN"!

Nekünk nem dolgunk az embereket noszogatni a munkára. A külső motiváció csak egy ideig tart, ezért olyanokkal kell együtt dolgoznod, akik önálló belső motivációval rendelkeznek, akik tudják mit akarnak és azért hajlandóak áldozatot is hozni. Nincs rosszabb és időrablóbb dolog, mint embereket arra rávenni, hogy hajlandóak legyenek valamit tenni a saját érdekükben!

Ezért nem az emberek meggyőzéséről, vagy a hitük megváltoztatásáról szól a dolog, hanem azoknak a megtalálásáról, akik nyitottak arra, amivel rendelkezel. Ez egy válogatási folyamat, részekre osztva, ahol a jelöltek minden résznél megjelölik az érdeklődési szintjüket.

Találkozni fogsz olyan emberekkel, akik azt hiszik, minden network marketing lehetőség piramis séma. Miért töltenéd az idődet azzal, hogy meggyőzd őket, amikor emberek légiói nyitottak az általad ajánlott lehetőségre?

A szponzorálási folyamat célja, hogy elkülönítse a jelölteket, a nem- jelöltektől és megadja az igazi jelölteknek azt az információt, melynek birtokában dönteni tudnak. Mindenki, akit ismerünk, akivel találkozunk, egy lehetőség. Lehet, hogy jó üzlettárs lesz, lehet hogy vevő, de lehet hogy egyik sem. Ha megértesz néhány egyszerű lépést, hogyan válogathatod szét hamar az embereket, akkor a folyamat nagyon egyszerű.


Mi most a valóság a hétköznapokban:

Minden hétfő reggel, 6:00-kor, 6:30-kor és 7:00-kor, ébresztőórák csörögnek, a világon mindenhol. Az emberek remegő kézzel nyomják meg a szundi gombot, esedezve még öt perc alvásért. A legutolsó pillanatban felkelnek, futtában lezuhanyoznak, reggeli a mikróból, vagy útközben egy büfében, munkába menet. 

Tudjuk, hogy az emberek 80 %-a olyan munkát végez, amit nem szeret, sőt egyenesen utál, és 99.9 százalékuk gondolja úgy , több pénzt kellene keresnie. A legtöbben egyfajta kómában kínlódják végig a napot, majd vacsora után, a díványra rogyva töltik az estét, a fejüket vakargatva, olcsó sört kortyolgatva, és agyatlan műsorokat bámulva, amíg el nem alszanak. Egészen kedd reggelig, amikor a folyamat újra kezdődik... 

Aztán jön a szerda reggel...

Aztán a csütörtök reggel ...

Aztán a péntek reggel... Hála istennek, péntek van! 

Aztán havonta egyszer a fizetésnap...esetleg pont pénteken. Délután öt óra, a főnök füttyjelére magukhoz veszik az alamizsnát, - és pár pillanatig úgy érzik, - fizetés az övék.

De természetesen az a fizetés már el van költve, hiszen a számlahegyek már ott tornyosulnak a konyha asztalon. De addig a néhány nagyszerű pillanatig,- úgy érzik az övék. Ezt persze meg kell ünnepelni. Ma nem eszünk otthon! Ez valami jó zsíros, kiadós éttermi menüt jelent, esetleg diétás kólával leöblítve, mert "vigyázni kell az alakomra" . 

Vacsora után irány a szomszédos videotéka, és felszerelkeznek 6-8 filmmel, ami éppen elég ahhoz, hogy ne kelljen egész hétvégén csendes kétségbeesésben az életükön gondolkodni. Hétfőn reggel megszólal az ébresztőóra, és minden kezdődik elölről... 

Megértettél valamit? Nincs szükséged ezekre az emberekre. Nekik van kétségbeejtően nagy szükségük az ajánlatodra. Tehát hagyd abba a morfondírozást, hogy kit találok, aki ezt akarja csinálni? Kezdj el azon gondolkodni, hogy kinek szeretném megmutatni ezt a lehetőséget? 

Azt gondolod, hogy a termékeid a kávé, a tea, a kapszulák vagy a szappan, de egyik sem ! ! !

Amit te "forgalmazol", az a Szabadság!

Ezt soha ne téveszd szem elől. Azt a lehetőséget ajánlod az embereknek, hogy a saját főnökeik legyenek, és maguk irányíthassák a sorsukat. Többségük számára, ez lesz az első lehetőség, ahol korlátlan jövedelempotenciállal rendelkezhetnek.
Valamint, először fordulhat elő, hogy sikeresek lehetnek, másoknak segítve. 
És itt jön a lényeg, a kulcs az üzleted felépítéséhez, növekedéséhez!


Aki mást felüdít maga is felüdül! - mondja a bölcs bibliai mondás - vagy a még ismertebb, hogy ki mint vet úgy arat!

nov

22

Hírlevél

2010.11.22 - hétfő

Üdv!


Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy egyre többen és többen iratkozkozotk fel a hírlevélre, hiszen így én is tudom, hogy nem csak én láttam fantáziát ebben az üzletben.


Ha feliratkozol a hírlevélre, akkor olyan információkat kapsz az üzletről, melyek segítenek, hogy hogyan is kezdj bele ebbe az üzletbe, mi az, amire figyelned kell.


Hogy mi is a lényeg ebben az üzletben?


 A válasz egyszerű. Egy fogyasztói hálózatot felépíteni a weboldalad segítségével. Persze, ez nem megy hipp-hopp, de az Internet segítségével sokkal könnyebb, mint más MLM hálózatoknál. Illetve a fő termék is olyan, amit rengetegen fogyasztanak, az emberek 70%-a kávéfogyasztó, szóval jóval könnyebb a dolgunk.


Hogy mit szoktam én csinálni?


Pontosan ezt. Minél több embernek megmutatni a weboldalam. Ez nem is annyira nehéz, bárki meg tudja csinálni, hiszen belépéskor kapsz egy ugyan ilyen weboldalt Te is.

Persze fontos, hogy legyenek céljaid. Azok nélkül bele se vágj semmibe, mert nem leszel annyira sikeres. Ez tényleg nagyon szükséges, hiszen a célok motiválnak minket.

nov

18

 

Szeretné tudni hogy sokszor miért nehéz fogyni és hogy az idő múlásával ez miért válik egyre nehezebbé?


Esetleg Ön is úgy érzi néha hogy hiába diétázik, mert nagyon lassan és nehezen fogy?


Aztán ha mégis megbotlik, akkor azonnal vissza is hízza a részben vagy teljesen a leadott kilókat?


Mindenféle módszert kipróbált már eredménytelenül?


Netán nem sikerül megszabadulni attól az utolsó 3-5 kilótól, vagy netán 10-15 kilótól már évek óta?


Nos egy problémát úgy lehet megszüntetni, ha ismerjük annak valódi okát!


Egészen addig, ameddig nem ismerjük testünk zsír raktározásának tényleges okát, addig nincs a kezünkben az igazán egészséges és hatékony fogyókúra eszköze. Amíg nem tudjuk, hogy a szervezet MIÉRT épít zsír raktárakat, addig nem is tudjuk megoldani a problémát és többnyire csak próbálkozunk – sokszor évekig – kevés eredménnyel, vagy eredménytelenül.

 

MIÉRT? A válasz annyira egyszerű, hogy szinte el sem hisszük. Úgy érezzük, hogy a ZSÍR a probléma. Úgy érezzük, a zsír az rossz. Úgy érezzük a zsír megöl minket vagy egyszer csak meg fog! Az igazság az, hogy a zsír megmenti az életünket! A zsír: védelem! A zsír, a barátunk! A zsírszövetek védelme nélkül, meghalhatnánk! A válasz a „MIÉRT”-re egyszerű. Amikor a testünk elsavasodik az életmódunk, táplálkozási szokásaink és a stresszes életvitelünk miatt, akkor a szervezet a ZSÍRT használja, hogy megkösse a savakat és így megvédje a sejteket, szöveteket, szerveket, amik életben tartanak minket.


Amikor túl savasan táplálkozunk és olyan ételeket fogyasztunk, mint hús, tejtermékek, kenyér, magas cukortartalmú gyümölcsök stb., akkor az ezekből származó savakat el kell különíteni, különben ezek a savak tönkretesznek, megerjesztenek más sejteket. Tehát mit tesz a test? Védelmi üzemmódra vált és a zsírt használja arra, hogy elkülönítse és semlegesítse a savakat. A méreganyagokkal teli zsírok kiürítésre kerülnek. Néha ez a folyamat nem megy végbe mert a szervezet fáradt vagy valamilyen módon akadályoztatva van a kiürítésben, így a zsír elraktározódik, a létfontosságú szervektől távol. (Has, fenék, csípő, comb területein.) Így egyértelműen látható, hogy a testzsír megmenti az életünket. Minél savasabb életmódotkövetünk, annál kövérebbek vagyunk. Minél lúgosabb életmódot követünk, annál vékonyabbak, csinosabbak vagyunk.

Ez nem jelenti azt, hogy a túl sovány emberek egészségesebbek lennének. Nem ez az igazság. Valójában a túlsúlyos emberek általában egészségesebbek mint a túl soványak mivel a testükben lévő zsír megvédi őket a savaiktól. Míg egy sovány személynél ha a méreganyagok nincsenek kiürítve akkor tönkre teszik a szöveteket, izmokat, csontokat, ezzel egy sor nemkívánatos tünetet okozva.


Biztos ismer olyat, aki bármiből bármennyit ehet és mégsem hízik.

Ez egy komoly probléma mert a zsír termelési rendszer nem működik megfelelően. A túlsúly és a soványság ugyanannak az éremnek a két oldala és mindkettő valódi oka a túlsavasodás.


Gondolja csak végig, hogy mit is evett ma reggelire vagy mit adott a gyerekeknek? Müzlit, tejet, joghurtot, péksüteményt, gyümölcslevet, kávét? Ezek mindegyike lebomláskor cukorrá válik, ami elsavasítja a szervezetet és így az kénytelen a védelmi eszközeit használni és zsírt építeni, hogy megkösse az épp most keletkezett savakat. 

Amint láthatja, ön valójában nem túlsúlyos vagy kövér. Hanem csak TÚL SAVAS. A túlsúly mértéke csak a savasság mértékét mutatja. A túlsúly és a belőle származó betegségek valódi oka az elsavasodás. Ne a zsírban keresse a probléma forrását, inkább az életmódjában, a táplálkozási szokásaiban.


Most már érthető, hogy a test miért olyan nehezen akar megszabadulni a zsírtól. Ha helyreállítanánk a sav-bázis egyensúlyt, akkor a szervezetnek nem lenne többé szüksége arra, hogy megtartsa a zsírrétegeket, és magától elengedné a fölös kilókat.


Csak addig van szükség óriási akaraterőre, amíg a fogyókúrával a szervezet önvédelme ellen próbálunk dolgozni. 


Tehát a valódi kezelés: ki kell üríteni a savas méreganyagokat és egészségessé válni. Ebben segítenek Önnek is a DXN gyógynövény-tartalmú készítményei, mint a ganoderma, spirulina, cordyceps. Ezek a gyógynövények hatásosan támogatják a szervezet méregtelenítését, helyreállítják a sav-bázis egyensúlyt és rendszeres fogyasztásukkal tartós, végleges fogyás érhető el. A termékek mindenféle regisztrációs, vagy egyéb feltétel nélkül megrendelhetők - versenyképes áron - közvetlenül a nagykertől, az itt található webáruházból. A termékek fogyasztására vonatkozó információkat személyesen kérheti email-ben:


kavemilliomos@gmail.com

nov

17

Fogyás DXN termékekkel

2010.11.17 - szerda

Közkívánatra a következő néhány napban a DXN fogyókúrás termékeit mutatom be nektek. Az első ilyen termék egy újdonság, az engedélyek megszerzése után, alig néhány napja kapható a MycoVeggie nevű étrendkiegészítő:

 

MycoVeggie fogyókúrás étrendkiegészítő

 

 

A MycoVeggie egy speciálisan kialakított zöldség por, amely  magas rosttartalmú, alacsony zsírtartalmú, cukor és koleszterinmentes. Ez óvatosan összekevert válogatott zöldségek (pl.: zeller, gyömbér, a noni levél), szemek (pl.: psyllium, kukorica), gombák (pl.: shiitake, oroszlán sörény, osztriga), gyümölcsök, gyógynövények (pl.: ginkgo levél, eperfa levél) és a fűszerek keveréke. Tartalmaz továbbá a spirulinát és zöld teát, nagy mennyiségű rostot, és gazdag C-vitaminban, vasban és a kalciumban. MycoVeggie nem tartalmaz adalékanyagokat, mint a tartósítószerek, aromák, színezékek és stabilizátorok.

 

MycoVeggie előnyei:


 • Javítja a salak- és méreganyagok kiürülését az emésztőrendszerből,
 • Elősegíti a hatékonyabb székletürítést, és megakadályozza a székrekedést,
 • Gyengéden tisztítja az emésztőrendszert, és segít kitoloncolni a nem kívánt zsírt,
 • Támogatja a fogyást,
 • Segít csökkenteni a koleszterin szintet,
 • Tápanyagokat juttat a szervezet sejtjeihez,
 • Erősíti az immunrendszert,
 • Elősegíti az egészséges hajat, és a szép bőrt.

 

Fogyasztása:

 

Javasoljuk, hogy naponta 1-3 alkalommal fogyaszd a MycoVeggie-t, étkezések előtt 30-45 perccel.  Egy pohár hideg, vagy langyos vízben egy evőkanálnyi port keverj el és idd meg! Mivel erősen méregtelenítő hatású, ezért napközben legalább 2 liter folyadék bevitele erősen javasolt!

Itt olvasható egy elég részletes leírás (Google fordítóval egész jó fordítást kaphatunk):

http://www.dxnmalaysia.com/product/mycoveggie_faq.php