A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Légy Te magad a változás, amit a világban látni akarsz!

 

 

Farkas Corinna DXN gyémánt

 

A miértem


Amikor a válság betört Magyarországra 2010 táján, a legnagyobb hiba az volt, hogy mi is elhittük. Elhittük és ezért a vállalkozásunk is zuhanórepülésbe kezdett. Ma már tudom, hogy minden de minden, ami velünk történik, az a fejünkben lévő tudalatti minták, hitek, gondolatok alapján történik! Nem a politika vagy a gazdaság határozza meg a velünk történő eseményeket, ha nem mi magunk és a gondolataink!


Ha nem hittük volna el, hogy válság van, egyszerűen csak elfogadtuk volna, hogy változik a világ, mivel a világ ILYEN, hogy folyamatosan VÁLTOZIK, akkor biztosan megtaláltuk volna  a módját, hogy új irányokba forduljunk az építőipari cégünkön belül, hogy kövessük a változásokat és akkor nem éltük volna át azokat a nehézségeket, amiket sok más magyar sorstársunk is átélt abban az időszakban és sokan még most is.


Viszont azt is megtanultam, hogy minden, ami történik velünk, a JAVUNKAT SZOLGÁLJA!  A nehézségek arra ösztönöztek bennünket, hogy megoldásokat keressünk, új módszereket, túlélési stratégiát.  És ekkor botlottam a DXN-be, aminek annyi, de annyi változást köszönhetek a gonolkodásomban és az életemben! Ma már tudom azt is, hogy nem volt véletlen ez a találkozás, hiszen véletlenek nincsenek, minden csak válasz a fejünkben történő dolgokra!


És ami mindenképpen engem igazol, az az, hogy nem csak a DXN üzletem indult be, de a gondolkodásunk megváltoztatásával, folyamatos képzésekkel, tanulással, munkával elértük azt is, hogy az építőipari cégünk is ismét elkezdett szárnyalni: www.drfal.hu! De nézzük meg, hogyan is kezdődött minden!Az első találkozás


Pontosan 2 évvel azelőtt, hogy elértem a gyémánt szintet a DXN üzletemben egyik hajnalban, ahogy szörföztem a Neten egy olyan oldalra találtam, ami profizmusával annyira megragadott, hogy nem tudtam csak úgy tovább állni. Elolvastam elejétől végéig a honlapot, elolvastam a tulajdonos megkapó én történetét is, egy két gyerekes anyuka történetét, aki annyira szimpatikus volt, hogy anélkül, hogy felhívtam volna, vagy e-mailt írtam volna neki, beregisztráltam az oldalán, és természetesen rendeltem is egy doboz kávét. Mivel az oldal hirdette, hogy nekem is lehet, egy ilyen oldalam, éreztem, hogy én is akarok egy ilyen profi oldalt. A kávéról meg azt gondoltam, hogy ha mindaz igaz, amit írnak róla és én is megtapasztalom ezeket a jó hatásokat, akkor ezzel az üzlettel én is fogok foglalkozni. Hát így kezdődött...


A termék azonnal hozta a honlapon ígért hatásokat. Nem csak nálam, de a környezetemnél is. Kíváncsi voltam a tapasztalatokra, amik tényleg nagyon hamar jelentkeztek mindannyiunknál. Vércukor, koleszterin, magas vérnyomás rendeződött, volt akinek a depressziója szűnt meg, volt aki az allergiájából gyógyult kis, stb.


Terméktapasztalatok


Korábban nem voltam nagy kávéfogyasztó, mivel azt gondoltam, hogy a kávé egy meglehetősen egészségtelen élvezeti cikk, sőt többször rosszul is lettem tőle, felpörgetett, aztán pedig annál kimerültebbnek éreztem magam. Ugyanakkor már egy-két nap után éreztem a ganodermás kávé pozitív hatásait, sokkal energikusabb lettem, az alvás időmet ugyan nem csökkentette le, hiszen az eddig is nagyon kevés volt a 4 gyerkõc mellett, viszont a kávé hatására egész nap frissnek és energikusnak kezdtem magam érezni. Így lettem egészséges kávéfogyasztó. 


A gyerekekkel is megkóstoltattam a kakaót, aminek nagyon megszerették az ízét. Folyamatosan szedjük a spirulinát is, ami tényleg egy ZÖLD VITAMINBOMBA CSODA (az ára meg kedvezőbb mint a gyógyszertárakban kapható szintetikus vitaminoké).  Azóta is nagyon ritkán betegek. Férjem 150-160-as vérnyomása pár hónap alatt stabilan 120-ra csökkent. Ez elég érv volt nekem, hogy hinni tudjak a termékekben. 


A szappannal kapcsolatban pedig elmondhatom, hogy a szülés után az arcomon keletkezett májfoltokat egyszerűen eltűntette. Mivel csak pálmaolajat és ganodermát tartalmaz, ezért kitűnő arcápoló és ránctalanító. Tisztítás után, krémként visszakenem az arcra. Sok nagyon drága terméket próbáltam már ki életem során, de ez a szappan elképesztően jó érzés, ahogy stabilizálja az arcbőrt és nem elhanyagolható módon meg is fiatalítja. Az ára pedig, hát töredéke a boltban kapható exkluzív bőrápoló krémeknek!


Azóta szinte mindegyik terméket kipróbáltuk már és mondhatom, hogy hasonló jó tapasztalataink vannak mindegyikkel kapcsolatban. Magas minőség, hatékonyság (mindekinél működik), kedvező ár-érték arány!


Online üzletépítés


Tehát belevágtunk az online üzletépítésbe! 4 gyermek mellett nem elhanyagolható, hogy otthonról tudom irányítani a vállalkozásomat, nem kell napi szinten tárgyalásokra járnom távoli helyekre. Szponzoraim lépésről lépésre megtanítottak az online marketing alapvető fogásaira. Jelöltkereső oldalakat készítettünk, és láthatóvá tettük magunkat minél több ember számára nyomulás és kényszermentesen. Optimalizáltunk és linképítettünk és mindezt annyira érhető formában megtanítva, hogy azt gondolom, akinek egy kicsit is van felhasználói ismerete az Interneten, képes elsajátítani ezeket az alapvető ismeretket. Több nyugdíjas korú csapattársam is van. Ha ők képesek voltak megtanulni honlapokat készíteni és reklámozni, akkor szerintem bárki képes. De ha mégsem szeretnél ennyire mélyen belemenni az online üzletépítésbe, akkor pedig az offline munkában rengeteg hasznos és humánus ötletet és módszert tudunk adni.


Humánus, kreatív, online MLM


Ha a termékektől eltekintünk 4 dolog van, ami engem a DXN-nél megragadott, és azóta is fogva tart!


1. Humánus üzletépítés: nem megyünk senkinek az agyára, nem nyomulunk, nem spamelünk. Egyszerűen láthatóvá tesszük magunkat és az érdeklődök, jelentkezők nem maradnak el. Mi már csak azokkal beszélünk az üzletről, akik maguktól jöttek és érdeklődtek. Nincs elutasítás, nem utálnak meg a barátaink. Akik online jelentkeztek, azok már eleve kerestek valamit, és ha megtetszett nekik az oldalunk és  mi magunk, akkor nem csak hogy belépnek, de itt is maradnak. Amiért a legtöbben itt maradnak, az pedig az alábbi 2 pont miatt van.


    2. Maximális, folyamatos segítség a szponzorvonaltól minden szinten: Kocsó László a DXN magyarországi vezetője, szinte havonta kirukkol valamilyen kreatív üzletépítési segédanyaggal, melyeket nagyon jól tudunk használni. Ezen kívül a mi szponzorvonalunkon van 4 nagyon erős gyémánt, akiktől én is és a csapattársaim is kérhetnek és kapnak is folyamatosan segítséget. Ők mindannyian folyamatosan állítanak elő használható anyagokat, honlapokat. Webkonferenciákat, skype konferenciákat tartanak. Mi nem kényszerítünk rád semmilyen módszert, viszont adunk ezer ötletet és eszközt, ráadásul még azt is kiválaszthatod, hogy melyik gyémánt(ok) áll(nak) hozzád a legközelebb, és az ő módszereiket tanulhatod. Az online üzletépítésben nincsenek mindenható receptek. Érdemes kreatív, új dolgokkal előállni. A kreativitás ott van mindenkiben, csak még lehet, hogy nem tud róla. Mi megtanítunk rá, hogyan hozd ki magadból, ha eddig még nem tetted!


   Minden oktatási anyagunk ingyenesen hozzáférhető az Intranetben, az üzletépítést segítő háttérrendszerünkben! Nem azzal kell kezdened, hogy drága képzésekre jársz. Mindent ingyenesen el tudsz sajátítani az elején. De amint el kezd nőni a csapatod, Te is érezni fogod talán, hogy szeretnél személyesen is megismerkedni velük, ill. a szponzoraiddal. Elég ekkor eljönnöd az első szemináriumra. Negyedévente tartunk üzletépítő szemináriumot, minimális költséggel, ami a terembérlet kifizetéséhez szükséges. De még ekkor is dönthetsz úgy, hogy nem akarsz kimozdulni otthonról, hiszen minden szeminárium anyagát utólag megnézheted az Intranetben.


    3. És ami a legtöbb MLM-től megkülönbözteti a DXN-t: Nincs kötelező vásárlás, és minimálisak a fenntartási költségek. Összeadódó pontrendszer, azaz a minősüléseket előbb vagy utóbb, de mindenki eléri.


4. A DXN első 5 évében Magyaroszágon, nagyon stabil fogyasztói hálózatokat lehetett felépíteni, de egy buktatóval mindnekinek számolni a kellett. Kis befektetéssel, sok pénzt lehetett keresni ugyan, de LASSAN. Igen, csak a legelszántabbak maradtak meg üzletépítőknek, hiszen 2-4 év alatt lehetett egy stabil passzív jövedlemet felépíteni. Idén 2014. demeber 1-jén elindult egy az MLM-k történetében egyedülálló, forradalmi program, amely áthidalja a kezdeti nehézségek és a stabil passziv jövedelem közötti rést.  A DSP (Dinamic Start Program) programmal  már az első időszakban is tudsz sok pénzt keresni! További részletek itt >>>


Önmegvalósítás


Köszönettel tartozom a DXN-nek azért, hogy annyi mindent megtanultam Önmagamról és annyi minden feleslegeset Elengedtem. A csapattársakkal való közös munka arra motivált, hogy elkezdtem kutatni az okát annak, hogy vannak emberek, akik ugyanolyan szorgalmasan tanulnak, fejlesztik magukat, tréningről tréningre járnak, mégis az egyik nagyon sikeres lesz, a másik kevésbé. A kutatásaim odáig vezettek, hogy rá kellett döbbenjek, hogy hiába a sok tanulás és munka, ha a tudatalatti tele van önkorlátozó hiedelmekkel, melyek megakadályozzák az önmegvalósítást és amikor már már úgy érzi az ember, hogy kezd célba érni, még is minden balul üt ki.


Láttam a csapattársak küzdelmeit és a nekik való segítségnyújtás motivált, amikor elmentem ThetaHeailing tanfolyamra. A ThetaHealing egy forradalmian új gyógyítási módszer, amely során a théta agyhullámok szintjén hozzáférünk a tudalattiban megbújó korlátozó hitrendszerekhez, egy speciális technikával kiássuk azokat majd töröljük és pozitív, támogató hitrendszerre cseréljük őket. A változás azonnali és frenetikus hatással van a kezelt személy életére. A technikát elkezdtem használni magamon és elkezdett megváltozni a gondolkodásom és az életem. Rengeteg pénzzel és munkával kapcsolatos korlátozó hitrendszerre bukkantam, majd gőzerővel elekezdtem átírni őket. Ennek hatására, kezdtem elengedni a szorongásaimat a pénzzel és munkával kacsolatban.


Rájöttem, hogy a tudalatti mintáim miatt, soha nem azzal foglalkoztam, amit igazán szerettem, hanem azzal, amivel úgy gondoltam, hogy elegendő pénzt tudok keresni. Ezért aztán eldöntöttem, hogy egy percig sem akarok olyan dolgokkal foglalkozni tovább, amit nem imádok, nem szívvel-lélekkel és nem teljes örömben és flowban tudok csinálni. Azonnal beiratkoztam egy női jóga oktató képzésre (gyerek korom óta jógázni szeretek a legjobban a világon és gyakorlatilag mindennap jógázom is), illetve misszió gyanánt elindítottam a Szülésblogomat, ahol a saját, mély, spirituális szüléseimből kiindulva (4 gyermeket szültem) arra szeretném megtanítani különböző tréningek és konzultációk révén a kismamákat, hogy a várandósság és szülés egy mély, spirituális ébredés forrása lehet. A szülés, mint öröm és extázis, a női teremtő erők megélése révén a nők élete teljes mértékig megváltozhat. Szeretném átadni azt a tudást, hogy az önmagunkba,  és női teremtő erőnkbe vetett hit, hegyeket tud megmozgatni és a szülés békés, háborítatlan megélése egy olyan nemzedéket eredményezhet, akik békével jönnek a világra és békével akarnak élni.


Ezek után át kellett gondoljam azt is, hogy a DXN üzletemet milyen módon tudom folytatni az új alapelveim alapján. Rájöttem, hogyan tudok ÖNMAGAM lenni ebben az üzletben, hogyan tudok olyan dolgokat átadni, amik IGAZAK és FELEMELŐEK, és hogyan tudok VALÓSÁGOSAN SEGÍTENI másoknak, hogy ők is teljes ÖNMEGVALÓSÍTÁSBAN csinálhassák a DXN üzletüket és ne csak azért, hogy pénzt keressenek vagy milliomosok lehessenek. Át kellett gondoljam, hogyan tudom folytatni ezt az üzletet úgy, hogy tudván tudom a betegségek oka minden esetben lelki eredetű. A DXN termékek nagyszerűen és magas színvonalon támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait, ugyanakkor senkit nem akarok abban a hitben ringatni, hogy életük és gondolkodásuk megváltoztatása nélkül, traumáik elengedése nélkül bogyók bekapkodásával meggyógyulhatnak bármilyen betegségből.


Tudom, hogy  a DXN üzlet, mint ÉLETSTÍLUS, hatalmas fejlődést, örömet és egészséget tud hozni az emberek életébe. De csak azoknak, akik hajlandók tenni, változni, akarni és örülni. Ha te is így gondolod, akkor nagy szeretettel várunk a csapatunkba, csatlakozz hozzánk! Együt minden könnyebb!Farkas Corinna

Executive Star Diamond

 


"CSINÁLD AZT, AMIT SZERETSZ

ÉS

SOHA TÖBBÉ NEM KELL DOLGOZNOD!"

 

 

 

 

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on